فایل بصورت پاورپوینت در 43 اسلاید می باشد
پیدایش این علم در حقیقت به توسعۀ علم مدیریت باز میگردد.مدیریت به معنای حرفه ای از لحاظ زمانی نهایتا ًبه یک قرن ونیم قبل بازمیگردد امّا معنای عام مدیریت به ابتدای تشکیل جوامع مربوط میشود.
جوامع تاکنون ۵ دوره راگذرانده اند:
١- خوراکجو(عصر کشاورزی): مواد مورد نیاز مستقیم تهّیه ومصرف میشد.
۲- عصرکشاورزی : تولید از مصرف بیشتر بود برای مازاد تولید باید سازو کارهائی ارائه میشد بنابراین الگوی مدیریتی ﭙیچیده ای لازم بود.
۳- جامعۀ صنعتی : تولید هم اضافه وهم متنوّع شد.
۴- جامعۀ خدماتی.
۵- عصراطلاعات وارتباطات: بازارهای مجازی بوجود آمدند.
مدیریت حرفه ای اززمان انقلاب صنعتی شکل گرفته است
فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 21 صفحه
فهرست مطالب مقدمه 2
مواد غذایی 3
ازت 3
انواع کود نیتروژن 4
فسفر 4
عوامل مؤثر در نگهداری فسفر در خاک 5
پتاسیم 6
کلسیم 7
منیزیم 8
منگنز 8
مس 8
روی 8
گوگرد 9
برخی از علائم کمبود عناصر غذایی در گیاه 9
زمان و روش کود دهی 10
اثرات کودهای شیمیایی در خاک و محصول 13
کودهای طبیعی آلی 15
اثر کود دامی در حاصلخیزی خاک 16
مقدار و روش مصرف کود دامی 17
کود سبز 17
روشهای تشخیص کمبود عناصر غذایی 18
عوامل مؤثر دیگر در حفظ حاصلخیزی خاک 19
نتیجه 19
کمپوست 19
سایر کودهای آلی 20
مقدمه
با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و ترقی سطح درآمد تقاضا برای خرید مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد . از این رو ضروری است که تولید مواد غذایی چند برابرشود.
اراضی زیر کشت و سطح تولید کنونی آنها قادر به جوابگویی به تقاضای شکم های گرسنه نیست .قسمتی از راه حل این مسئله افزایش تولید مواد غذایی با افزایش عملکرد محصول در واحد سطح و کشت و کار اراضی درجه دومی است که به علت محدودیتهای خاصی بایر مانده است . علم حاصلخیزی و مطالبی در این مورد و تکنیکهای خاص آن می تواند کمک مؤثری به افزایش محصول بکند.
پس نتیجه می گیریم که :
ما می توانیم با استفاده از انواع کودها و مصرف مواد غذایی در خاک ، افزایش محصول هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی داشته باشیم .
فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 28 اسلاید
•SEO تکنولوژی جدیدی است برای بالا بردن رتبه سایت در مقابل روبات های هوشمند رتبه گذار موتور جستجو ها و سایت Alexa••رتبه گذاری توسط موتور های جستجو (گوگل) و سایر موتور جستجو ها و سایت الکسا انجام میشود که 5 سایت برتر طبق رتبه گذاری سایت الکسا می باشد•1- Google•2-Yahoo•3-Youtube•4-MSN•5-FaceBook•
کارشناس حقوقی درمان تحت نظارت کلی مدیردرمان استان انجام وظیفه نموده و اهم وظایف آن بدین شرح می باشد:
شرح وظایف کارشناس حقوقی درمان:
١. بررسی و طرح دعوی حقوقی و جزایی سازمان(بخش درمان) علیه اشخاص حقیقی و حقوقی در مراجع قضایی و دفاع از دعاوی مذکور و پاسخگویی به دعاوی اشخاص علیه سازمان در سطح استان به منظور دفاع از حقوق و منافع سازمان و پیگیری بر جریان پرونده ها تا صدور حکم قطعی
٢. بررسی و پیگیری شکایات مطروحه در دادگاه ها علیه سازمان در بخش درمان و تهیه و تنظیم فنی لوایح دفاعیه با ارائه مدارک و مستندات.
تعداد :47 صفحه
چیزی که این مقالات را متمایز کرده است آماده بودن مقالات و ظاهر زیبای آنها می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد
مقالات را با ورژن office2010 به بالا باز کنید
اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان آموزشگاه را به بهداشت تغذیه و استفاده از تغذیهی صحیح و سالم علاقه مند نمایم ؟
قدام پژوهی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده میباشد.
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 24
مقدمه
توجه به تغذیه مناسب دانشآموزان نه تنها خرج اضافی محسوب نمیشود بلکه یک نوع سرمایهگذاری برای تضمین سلامتی و تندرستی دانشآموزان و یادگیری بهتر دروس به ویژه درسهای مفهومی است.
با آغاز فرا رسیدن فصل پاییز و شروع فصل مدارس، خانوادهها باید بیش از پیش به سلامتی فرزند دلبندشان اهمیت دهند که در این راستا تغذیه صحیح نقش اساسی در پرورش آیندهسازان این مرز و بوم دارد.تغذیه صحیح، موجب هدایت دانشآموز به سمت پویایی، خلاقیت و برخورداری از توانمندیهای ذهنی و جسمی میشود.نداشتن تمرکز و توجه به مفاهیم درسی، افت تحصیلی، دلزدگی از درس و مدرسه و در نهایت اختلالات رشدی نتیجه بی توجهی به تغذیه دانشآموزان و کمبود مواد مورد نیاز در بدنشان است.
سالهایی که کودکان و نوجوانان در مدرسه ابتدایی میگذرانند، از نظر تغذیه دوران بسیار مهمی محسوب میشود زیرا رشد کودک در این سنین ادامه دارد، اگرچه سرعت رشد او کمتر از سالهای اول زندگی است، ولی باید توجه داشت که هر مرحله از رشد، وابسته به مرحله قبل بوده و مرحله بعد را مورد تأثیر قرار میدهد.پزشکان معتقدند دانشآموزی میتواند شاداب٬ سالم٬ پرتحرک و با استعداد باشد که ضمن رعایت نکات بهداشتی از تغذیه متنوع و متعادلی هم برخوردار باشد.
اصلیترین نکته در تغذیه کودکان و نوجوانان در طول سال تحصیلی مصرف منظم وعدههای گوناگون غذایی دانشآموزان است و مصرف منظم وعدههای غذایی موجب میشود مواد مورد نیاز به تدریج وارد بدن آنان شود. در این وعدههای غذایی باید از تمام گروههای غذایی شامل شیر و لبنیات، گوشت و حبوبات، سبزیجات، میوهجات و گروه نان و غلات مصرف شود تا دانشآموزان به خوبی بتوانند به فراگیری درس بپردازند.هرچند تنوع غذایی در سنین رشد بسیار مهم است ولی عادتهای بد تغذیهای دانشآموزان برای خوردن مواد غذایی کم ارزش و یا بیارزش و نخوردن صبحانه در نوبت صبح ممکن است نتایج ناخوشایندی را برای سلامت ایشان به دنبال داشته باشد.
بیان مسأله :
بررسیها نشان میدهد نخوردن تغذیه مناسب قدرت خلاقیت و ابتکار را کاهش میدهد و معمولاً این کودکان و نوجوانان در درس ریاضی کارایی کمتری دارند.بهتر است در تغذیه دانشآموزان از مواد قندی نیز