نوع فایل : ورد ( word ) قابل ویرایش تعداد صفحات : 12 صفحه پیش گفتار مقدمه 1- هدف ودامنه کاربرد 2- مراجع الزامی 3- اصطلاحات وتعاریف 4- شرایط برداشت محصول 5- سردکردن پس ازبرداشت 6- ترابری 7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو 8- نگهداری درسردخانه 9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه 10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی پیش گفتار استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال 1356 تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ 19/09/81تصویب شد.اینک این استانداردبه استنادبندیک ماده 3قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود. برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پ ...
پاورپوینت